Αντίνοος Αλμπάνης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανε όλα αυτά τα πράγματα, φρίττω όταν τα σκέφτομαι»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού, όπου μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να παίξεις άρρωστος ή να πρέπει να ψυχαγωγήσεις τον κόσμο ενώ μπορεί να έχεις χάσει έναν δικό σου άνθρωπο, και ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό», δήλωσε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Όσο αφορά στο ζήτημα των δύσκολων συνεργασιών, ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν ξεκάθαρος.

«Υπήρξαν άνθρωποι – απάνθρωποι σε πολλές στιγμές που πίστευαν ότι με το να σε μειώσουν ή με το να υπογραμμίζουν τον ρόλο της εξουσίας που έχουν. Πριν φτάνω στο «αν αξίζει», έπρεπε να βρω πρώτα το εάν μου αξίζει να το δέχομαι αυτό. Δεν είχα φανταστεί ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης μπορεί να έκανε ενέργειες σαν αυτές για τις οποίες κατηγορείται. Την περίοδο που τον γνώρισα και ξεκίνησα να δουλεύω μαζί του δεν είδα τίποτα από όλα αυτά.

Σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζω, σέβομαι και πιστεύω τα κορίτσια για όλα αυτά που έχουν πει. Και μόνο που πλησιάζω να σκεφτώ το τι θα πέρασαν τα θύματα με αυτόν τον άνθρωπο, φρίττω. Αν καταδικαστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης θα πρέπει να σοβαρευτούμε ως κοινωνία» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Για τον καρκίνο που πέρασε, ο Αντίνοος Αλμπάνης δήλωσε ότι φοβήθηκε ότι θα χάσει τη ζωή του, ωστόσο είναι εδώ και το ξεπέρασε.

Read More

And More