Αντίνοος Αλμπάνης: Μας συστήνει την αδελφή του μέσα από δύο φωτογραφίες – Η τρυφερή εξομολόγηση

Η αδυναμία του Αντίνοου Αλμπάνη στην οικογένειά του είναι γνωστή, ωστόσο προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή για αυτό και μέχρι σήμερα έχουμε δει ελάχιστες φορές οικογενειακά στιγμιότυπα.

Το απόγευμα της Δευτέρας 28/8, ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε μια εξαίρεση και ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δύο φωτογραφίες της αδελφής του, Γιούλης Αλμπάνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές του στον τόπο καταγωγής του, τη Λήμνο μαζί με την αδελφή του και καλούς τους φίλους.

Αρχικά, λοιπόν δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που τη δείχνει να ποζάρει μπροστά από ένα σπίτι, με τα μαλλιά της να ανεμίζουν και το συνόδευσε γράφοντας: «Αυτή είναι η αδερφή μου. Αυτά είναι τα μαλλιά της αδερφής μου. Όταν ήμουν μικρός κούρδιζα τα αυτοκινητάκια μου και τα πετούσα μέσα στα μαλλιά της. Όμορφα, πολιτισμένα, αδιαπραγμάτευτα. Με αγαπάει ακόμη. Τα μισά να μου έκανα».

Στη συνέχεια, ανήρτησε ακόμα μια φωτογραφία με την αδελφή του στην παραλία, η οποία αγναντεύει τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

 

Read More

And More