Αντίνοος Αλμπάνης: Πρωταγωνιστής σε καμπάνια για τα σκυλιά της Save a Greek Stray

Τις δυνάμεις του με την Save A Greek Stray ενώνει ο Αντίνοος Αλμπάνης, στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα για τα αγαπημένα μας σκυλιά.

Η Save a Greek Stray, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων, μας προτρέπει να στειρώσουμε τα σκυλιά μας για να σώσουμε ακόμα περισσότερα. Κάθε φορά που κάποιος αποφασίζει να στειρώσει τον σκύλο του, κάνει μια σημαντική πράξη για να μειωθούν τα αδέσποτα γύρω μας.

Για να ενημερώσει για την τεράστια σημασία της στείρωσης, η Save a Greek Stray δημιούργησε μια νέα καμπάνια, με κεντρικό πρόσωπο τον Αντίνοο Αλμπάνη, ο οποίος συμμετείχε αφιλοκερδώς. Στο video, ο ταλαντούχος ηθοποιός απαντά στις πιο συνηθισμένες απορίες που έχει το κοινό σχετικά με τη στείρωση.

Υπό το σύνθημα «στειρώνουμε τα σκυλιά μας και σώζουμε ακόμα περισσότερα #SpayToSave», η καμπάνια υπενθυμίζει ότι η στείρωση αποτελεί πράξη ευθύνης κάθε υπεύθυνου ανθρώπου και τον καλεί να στειρώσει τα ζώα του καθώς με τον τρόπο αυτό προστατεύει την υγεία τους, αλλά και συμβάλει στον περιορισμό των αδέσποτων.

Σημειώνεται πως, από την δημιουργία της, πριν από πέντε χρόνια, η Save a Greek Stray έχει ταχθεί στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και στον έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων. Διασώζει, στειρώνει και φιλοξενεί στο καταφύγιό της ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων σκύλων, που έχουν ανάγκη θεραπείας και προστασίας από τους κινδύνους που συναντούν στους δρόμους, ενώ προωθεί αδέσποτα προς υιοθεσία για να βρουν ένα καινούργιο σπίτι.

Read More

And More