Αντίο Ελλάδα… Ακόμα ένα τραγικό ριάλιτι δια χειρός Alpha !

Ο… ριαλιτο-εφιάλτης που ζούμε δεν λέει να τελειώσει ! Τα φθηνιάρικα πρότζεκτ που έχουν για όπλο τους τις παντώς τύπου ανθρώπινες αδυναμίες και ουσιαστικά κάνουν παιχνίδι βάση αυτών, θα εξακολουθήσουν να πλημμυρίζουν τους δέκτες μας ,μιας και δεν κοστίζουν τίποτα και δυστυχώς ; Αν στηθούν και πλασαριστούν έξυπνα, πουλάνε κιόλας !

Ετσι, ο χορός των ριάλιτι καλά κρατεί και ο Alpha είναι απο τα κανάλια εκείνα που σέρνουν πρώτα τον χορό αυτό. Αποτέλεσμα; Αν πιστεύατε πως θα τελείωναν έτσι εύκολα τα ριαλιτο-βάσανά μας, απατάσθε !

Μάλιστα ; Απ ΄ότι μαθαίνω, ακόμα ένα τραγικό ριάλιτι πρότζεκτ αγοράστηκε απο το κανάλι της Κάντζας και αν τους το επιτρέψει ο προυπολογισμός τους θα το δούμε στον αέρα απο Φλεβάρη. Διαφορετικά; Θα μεταδοθεί από Σεπτέμβρη και μετά, – πρώτα ο Θεός – , όπως θα έλεγε και η γιαγιά μου !

Ποιο είναι αυτό το πρότζεκτ ; Ο τίτλος του είναι “Αντίο Ελλάδα”, και όσοι θελήσουν να πάρουν μέρος σε αυτό, θα πρέπει να έχουν αποφασίσει πρώτα να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να προσπαθήσουν να κάνουν μία νέα αρχή στο εξωτερικό.

Με άλλα λόγια ; Οι παίκτες του συγκεκριμένου προγράμματος θα πρέπει να έχουν πάρει την απόφαση να… ξενιτευτούν και σε αυτή την καινούργια τους προσπάθεια, να έχουν μαζί τους την κάμερα του καναλιού, η οποία θα καταγράφει τα πάντα 24 ώρες το 24ωρο !

Read More

And More