Antique: Ξανά μαζί στη σκηνή μετά από 16 χρόνια! Αποθεώθηκαν στην επετειακή συναυλία τους [video]

Το συγκρότημα Antique μεσουρανούσε από το 1999 έως και το 2003. Το 2001 η συμμετοχή τους μάλιστα στην Eurovision είχε εκτοξεύσει την φήμη τους. Ωστόσο, η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης πήραν την απόφαση να χωρίσουν καλλιτεχνικά, αλλά συνέχισαν να είναι δυο πολύ καλοί φίλοι.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Έλενα Παπαρίζου συνάντησε τον Νίκο Παναγιωτίδη μετά από πολύ καιρό και μαζί ανακοίνωσαν στα social media της την επανένωση των Antique για μία και μόνο συναυλία στη Σουηδία, μετά από περίπου 16 χρόνια, με αφορμή τα 20α γενέθλια του δημοφιλούς group, που ξεκίνησε την καριέρα του τον Απρίλιο του 1999 και γνώρισε τεράστια πανευρωπαϊκή επιτυχία.

Η μέρα αυτή έφτασε και το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιουλίου οι Antique εμφανίστηκαν στο Gothenburg και συγκεκριμένα στο Slottsskogsvallen, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Vi som älskar 90-talet («Who Loves The 90’s»). Το πάλαι ποτέ αγαπημένο συγκρότημα ερμήνευσε τις επιτυχίες του και όπως ήταν αναμενόμενο γνώρισε την αποθέωση από τους εκατοντάδες θεατές που ανυπομονούσαν για τη στιγμή αυτή.

Δες το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram η Έλενα Παπαρίζου:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

First ANTIQUE concert after so many many years 🤩 THAT WAS AMAZING GUYS 😍♥️ Thank you Gothenburg for your love 🥰🇸🇪 #antique #antiquereunion #sweden #gothenburg @visomalskar90talet

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) στις

Σίγουρα την συναυλία αυτή θα την θυμούνται για πάντα, τόσο οι δύο καλλιτέχνες, όσο και όσοι έδωσαν το “παρών”.

Read More

And More