Αντωνία Καλλιμούκου – Θοδωρής Μισόκαλος: Γιόρτασαν με τον Σάκη Ρουβά και τους Onirama!

Ο έρωτάς τους γίνεται ολοένα και πιο δυνατός και μάλιστα με την έγκριση της… Ελένης Μενεγάκη! Ο αδερφός της παρουσιάστριας του Alpha, Θοδωρής Μισόκαλος και η Αντωνία Καλλιμούκου, είναι αχώριστοι και δεν σταματούν τις δημόσιες εμφανίσεις. Πολλές φορές μάλιστα μας δείχνουν και στιγμές του έρωτά τους, μέσα από τα social media και δεν διστάζουν να είναι διαχυτικοί, ενώ δείχνουν να μην έχουν κανένα πρόβλημα με τα φωτογραφικά φλας που παίρνουν φωτιά σε κάθε τους κοσμική εμφάνιση!

Όταν έχουν ελεύθερο χρόνο, κάνουν κάποια απόδραση και συνήθως επιλέγουν την Κάρυστο. Εκεί έχει σπίτι η μαμά του Θοδωρή και φροντίζει να δείξει στην αγαπημένη του το μέρος που έχει περάσει αρκετά από τα καλοκαίρια του.

Λίγες μέρες πριν τους είδαμε να δίνουν το παρών και στην πρώτη επέτειο του πολιτικού γάμου της Ελένης και του Ματέο, ενώ δεν σταματούν να κάνουν τη μία κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη. Κάτι στο οποίο δεν είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα τον αδερφό της παρουσιάστριας του Alpha που είχε επιλέξει να διατηρεί πιο χαμηλό προφίλ.

Βέβαια, όταν είναι ερωτευμένος δεν το κρύβει και φαίνεται πως αυτή τη φορά βιώνει πολύ δυνατά συναισθήματα για την Αντωνία. Το TLIFE τους συνάντησε σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο. Το ζευγάρι πέρασε μαζί την ονομαστική εορτή του Θοδωρή και επέλεξε να διασκεδάσει στο καλύτερο club της πόλης απολαμβάνοντας τον Σάκη Ρουβά και τους Onirama.

Read More

And More