Αντωνία Καλλιμούκου: Το σέξι μπικίνι και οι βουτιές στην Άνδρο με τον Θοδωρή Μισόκαλο!

“Φωτιά” στο instagram με το σέξι μπικίνι της βάζει η Αντωνία Καλλιμούκου. Η νεαρή καλλονή και συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου στο Λόγω Tivis ζει τον έρωτά της με τον αδελφό της Ελένης Μενεγάκη και είναι στα καλύτερά της.

Το ζευγάρι είναι εδώ και πολλούς μήνες μαζί και φέτος η Αντωνία και ο Θοδωρής Μισόκαλος αποφάσισαν να κάνουν τις πρώτες βουτιές, αλλά και τις γιορτές του Πάσχα στην Άνδρο.

Οι δυο τους είναι από την Μεγάλη Τετάρτη στο νησί και τον επίγειο παράδεισο του Ματέο Παντζόπουλου και δεν έχουν σταματήσει να ανεβάζουν φωτογραφίες από την παραλία και τα όμορφα τοπία στα Άχλα!

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Άνδρο:

#andros #axla #summertime #love #paradise #den_exeis_zisei_tin_zwi_sou_sta_akra_an_den_sou_xei_diplwsei_sagionara_sto_platiskalo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @kallimoukaki στις

Την βρήκα καθώς περπατούσα και φώναξα τον @teomisokalos να δει τα χρώματά της. Δυστυχώς την παρατήσαμε και φύγαμε γιατί πεινούσαμε. Όταν φτάσαμε σπίτι μπήκε από περιέργεια στο Ίντερνετ μήπως πετύχει κάποιο είδος με τα χρώματα της… Προς έκπληξη μας ανακαλύψαμε πως πρόκειται για την Eresus sandaliatus – ένα σπάνιο είδος αράχνης που ανακηρύχθηκε εξαφανισμένο το 1896 (ελάχιστες ζουν πλέον σε Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη). Πού να ξέραμε!!! Νιώθω τυχερή πάντως μόνο και μόνο που την είδα! Τουλάχιστον την βγάλαμε φωτογραφία!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @kallimoukaki στις

Με το πλεκτό μαγιό @maridruna που ‘χω λατρέψει!!! #maridruna #denthatoapoxwristw #axla #andros #beach #sun #love #pagakitonero

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @kallimoukaki στις


Read More

And More