Αντωνία Καλλιμούκου: Το υπέροχο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη μέσα από το Instagram!

Κάτι που αρέσει πολύ στην Αντωνία Καλλιμούκου είναι τα ταξίδια. Και φυσικά τα κάνει με τον σύντροφό της Νίκο Παραδείση, με τον οποίο η σχέση της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Από την αρχή της σχέσης τους ταξιδεύουν πολύ και η παρουσιάστρια και μοντέλο έκανε μια αρκετά μακρινή εξόρμηση αυτή τη φορά.

Το τελευταίο τους ταξίδι λοιπόν, ήταν στη Νέα Υόρκη και φτάνει στο τέλος του. Η Αντωνία έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες, με την τελευταία να δείχνει πόσο θατης λείψει το Μεγάλο Μήλο, γράφοντας: “Παρατηρούσα τους μεγάλους δρόμους και τους ανθρώπους. Έμπλεκαν κουλτούρες και πολιτισμοί, μάθαινες για συνήθειες άλλες. Συναισθήματα και εικόνες. Τόσες πολλές εικόνες που τις μετράω μια μια να δω πού θα μοιράσω την χαρά και την συγκίνηση, πού τον προβληματισμό και την εκτίμηση – επιστρέφοντας. Μακρινό και υπέροχο ταξίδι. Από τα γκράφιτι και τους ξεθωριασμένους τοίχους του Soho μέχρι την – ανατριχιαστικά – αριστουργηματική πραγματικότητα κάποιου πίνακα των Ελ Γκρέκο, Πικάσο, Σαλβαδόρ Νταλί, Σεζάν, Βαν Γκογκ, Λεονάρντο ντα Βίντσι, Ρέμπραντ, Ρόθκο ένα μεσημέρι σε εκείνο το μουσείο… Ναι, τις τελευταίες ημέρες έκανε πάρα πολύ κρύο. Θυμάμαι όμως να μην θέλω να σταματήσω το περπάτημα για να δω κι άλλα… Νέα Υόρκη”

View this post on Instagram

Παρατηρούσα τους μεγάλους δρόμους και τους ανθρώπους. Έμπλεκαν κουλτούρες και πολιτισμοί, μάθαινες για συνήθειες άλλες. Συναισθήματα και εικόνες. Τόσες πολλές εικόνες που τις μετράω μια μια να δω πού θα μοιράσω την χαρά και την συγκίνηση, πού τον προβληματισμό και την εκτίμηση – επιστρέφοντας. Μακρινό και υπέροχο ταξίδι. Από τα γκράφιτι και τους ξεθωριασμένους τοίχους του Soho μέχρι την – ανατριχιαστικά – αριστουργηματική πραγματικότητα κάποιου πίνακα των Ελ Γκρέκο, Πικάσο, Σαλβαδόρ Νταλί, Σεζάν, Βαν Γκογκ, Λεονάρντο ντα Βίντσι, Ρέμπραντ, Ρόθκο ένα μεσημέρι σε εκείνο το μουσείο… Ναι, τις τελευταίες ημέρες έκανε πάρα πολύ κρύο. Θυμάμαι όμως να μην θέλω να σταματήσω το περπάτημα για να δω κι άλλα… Νέα Υόρκη ✔ #newyork #newyorkcity #nyc

A post shared by @ kallimoukaki on

https://www.instagram.com/p/BdieX8ulnSk/?taken-by=kallimoukaki

https://www.instagram.com/p/BdiJc_EFHAI/?taken-by=kallimoukaki

https://www.instagram.com/p/Bdh83V5FN71/?taken-by=kallimoukaki

https://www.instagram.com/p/BdbKEhClNfj/?taken-by=kallimoukaki

https://www.instagram.com/p/BdZ6EZ6l-tU/?taken-by=kallimoukaki

https://www.instagram.com/p/BdYl9M8lCqA/?taken-by=kallimoukaki

https://www.instagram.com/p/BdXuzzbF-3s/?taken-by=kallimoukaki

Read More

And More