Αντώνης Αλεξανδρίδης: Ποιος είναι ο παίκτης του Big Brother που προκάλεσε σάλο με τη χυδαία ατάκα περί βιασμού

Θύελλα έχει προκαλέσει η απίστευτα χυδαία και σεξιστική ατάκα που βγήκε στον αέρα  στο live streaming του Big Brother στο σάιτ του ΣΚΑΪ, από τον παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Ο Κρητικός παίκτης φαίνεται στο βίντεο  να είναι στο δωμάτιο με τους συμπαίκτες του και να μιλούν για γυναίκες, με τον Αντώνη να αναφέρει χαρακτηριστικά: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βίασμα».

Δες εδώ το βίντεο

Η απίστευτη και χυδαία φράση του παίκτη προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων στο twitter με το hashtag #cancelbigbrothergr, ενώ παρενέβη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ζήτησε για το θέμα την άμεση διερεύνησή του από το Ε.Σ.Ρ

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του καναλιού, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι:31 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και είναι bartender. Σπούδασε μηχανολογία στο Λονδίνο αλλά δεν ήθελε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα. Περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και είναι πολύ αυστηρός με τη διατροφή του. Είναι άνδρας κυνηγός, όπως ο ίδιος δηλώνει, και θέλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν αντέχει την ακαταστασία και ενοχλείται όταν πειράζουν τα πράγματά του.

“Το σεξ στη ζωή μου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και άρρωστος να είμαι¨ λέει μεταξύ άλλων ο Αντώνης στο βίντεο με το οποίο μας συστήθηκε…

 

Read More

And More