Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν έχω πρόβλημα με τη Νατάσσα Μποφίλιου, με τη συγκέντρωση είχα»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον” βρέθηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος σήμερα το μεσημέρι. Η Μάριον Μιχελιδάκη, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους θέλησε να μάθει και γιατί πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός “τα έβαλε” δημόσια με τη Νατάσσα Μποφίλιου με αφορμή τη συμμετοχή της στην αντιπολεμική συναυλία που είχε πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

«Κανένα πρόβλημα δεν έχω με τη Μποφίλιου, με τη συγκέντρωση που έγινε είχα πρόβλημα, η οποία έλεγε άρες μάρες κουκουνάρες. Ένας αχταρμάς και να μην πάρουμε θέση. Εδώ είναι απλά τα πράγματα. Υπάρχει η Ρωσία και υπάρχει και η Ουκρανία που δέχτηκε μια εισβολή. Ή θα πεις αυτό το πράγμα ή μην πεις τίποτα και κάτσε σπίτι σου» ξεκαθάρισε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ωστόσο, η Μάριον Μιχελιδάκη επίμεινε προσπαθώντας να καταλάβει γιατί στο στόχαστρό του μπήκε το βιμπράτο της ερμηνεύτριας.

«Το βιμπράτο της Μποφίλιου είναι άλλο θέμα. Αυτό λέγεται ειρωνεία και δεν αφορά την ουσία. Η ουσία ήταν ότι καταδίκαζα μια συγκέντρωση στην οποία έπαιρνε μέρος. Η μόνη γνωστή καλλιτέχνιδα ήταν αυτή. Οι αφίσες δε λέγανε τίποτα άλλο. Λέγανε “Η Μποφίλιου και άλλοι καλλιτέχνες”. Ως εκ τούτου έπρεπε να αναφερθώ στη Μποφίλιου και θεώρησα ότι έπρεπε να είμαι λίγο σκοπτικός. Δε θέλω να κάνω κριτική στη Μποφίλιου για το πως ασκεί την τέχνη της.

Δεν ήταν προσωπικό, απλώς ειρωνεύτηκα λίγο το βιμπράτο. Υπάρχουν κι άλλες τραγουδίστριες και τραγουδιστές στους οποίους έχω κάνει και από κοντά κριτική, με αγάπη, που παραχρησιμοποιούν το βιμπράτο τους. Δεν το συμπαθώ αυτό, δεν μου αρέσει» είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» με νεύρα ομολογώ, τόσο από την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φίλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατάσσα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Όχι; Η Μποφίλιου τελικά θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατά των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτή την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά» ήταν η ανάρτηση που είχε κάνει ο ηθοποιός για τη Νατάσσα Μποφίλιου.

Read More

And More