Αντώνης και Ιωάννα Σρόιτερ: Η έξοδος με τις κόρες τους και τα δώρα που πήραν οι μικρές από τη γιαγιά τους! [pics,video]

Αντώνης και Ιωάννα Σρόιτερ: Η έξοδος με τις κόρες τους και τα δώρα που πήραν οι μικρές από τη γιαγιά τους! [pics,video] | tlife.gr

Μία ευτυχισμένη οικογένεια έχουν δημιουργήσει ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη. Ο anchorman του Alpha και η σύζυγός του, οι οποίοι παραμένει full in love, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας του, έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες που υπεραγαπούν και αποτελούν για εκείνους την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Το ζευγάρι βιώνει καθημερινά πρωτόγνωρα συναισθήματα με την 6,5 ετών Νάντια και η 4χρονη Παυλίνα, στις οποίες φροντίζουν να αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους, κάνοντας μαζί τους εποικοδομητικά πράγματα.

Αυτό το διάστημα, που το ζευγάρι βρίσκεται περισσότερο στο σπίτι λόγω των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης για τον κορονοϊό, περνάει όμορφες στιγμές μαζί με τα δύο κορίτσια του. Μάλιστα, μέσα από το Instagram της Ιωάννας, παίρνουμε συχνά-πυκνά μικρές γεύσεις από την καθημερινότητά τους στην καραντίνα.

Πρόσφατα, λοιπόν, η ίδια αποκάλυψε ότι όλη η οικογένεια μαζί πραγματοποίησε μια πρωινή βόλτα στη φύση, προκειμένου οι χαριτωμένες μικρούλες να πάρουν καθαρό αέρα και να κάνουν ποδήλατο. Μάλιστα, σε επόμενη ανάρτηση που έκανε στα stories της έδειξε στους followers της την συντάντηση που είχαν οι κόρες της τους μετά από καιρό με την γιαγιά του, η οποία αρκέστηκε να τις δει μόνο εξ’ αποστάσεως και να δώσει στις εγγονές της από ένα δωράκι που ετοίμασε για εκείνες.

Δες τις αναρτήσεις της:

READ more