Αντώνης και Βάσω Νικοπολίδη: Εξόρμηση με τον κούκλο γιο τους!

Στις κερκίδες του Ολυμπιακού βρέθηκε η οικογένεια Νικοπολίδη! Πρόκειται άλλωστε για μία αθλητική οικογένεια που τα τελευταία χρόνια στηρίζει τους Ερυθρόλευκους. Όχι μόνο γιατί ο πρώην τερματοφύλακας και νυν πρπονητής έχει παίξει με τη φανέλα τους αλλά και γιατί ο 16χρονος γιος του έχει ακολουθήσει τα χνάρια του.

Ο Γιάννης αποτελεί το νέο αίμα του Ολυμπιακού και βρίσκεται στις Ακαδημίες της ομάδας, δείχνοντας πως έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του, Αντώνη Νικοπολίδη. Από μικρός ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό και ήταν επόμενο ότι θα τον αγαπήσει αφού και η μητέρα του, Βάσω Στασινού είναι πρώην παίκτρια του μπάσκετ.

Οι τρεις τους βρέθηκαν πρόσφατα στις κερκίδες της ομάδας στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της με την CSKA . Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν τον αγώνα αλλά και την παρέα ο ένας του άλλου.

Ο Γιάννης έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ όμορφο αγόρι που μοιάζει αρκετά στον μπαμπά του και σίγουρα η Βάσω, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά με το 4moms, έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη μαμά και πολύ ερωτευμένη σύζυγος.

Ο Αντώνης έχει στην “πιάτσα” το παρατσούκλι George Clooney, εξαιτίας της μεγάλης ομοιότητάς του με τον Αμερικανό ηθοποιό και το απέκτησε κατά τη διάρκεια του Euro 2004 από βρετανικά και άλλα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης. Εντυπωσιακή όμως είναι και η σύζυγός του Βάσω και το διαπιστώνουμε σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα δύο παιδία, έναν γιο και μία κόρη.

Read More

And More