Αντώνης Κανάκης: Ο ερχομός του πρώτου του παιδιού και η διακριτικότητα που ζητά

Αντώνης Κανάκης: Ο ερχομός του πρώτου του παιδιού και η διακριτικότητα που ζητά | tlife.gr

Ο Αντώνης Κανάκης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς! Την είδηση, που έβγαλε πρώτο το TLIFE, επιβεβαιώνει το περιβάλλον του παρουσιαστή τονίζοντας πως ο ίδιος επιθυμεί διακριτικότητα. Ο “αρχηγός” των Ράδιο Αρβύλα επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους σε αυτό το ευτυχές γεγονός και γι’ αυτό δεν έγινε γνωστό μέχρι η σύντροφός του, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, να είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Μια στάση ζωής που πάντα άλλωστε ακολουθούσε ο Αντώνης. Μπορεί η δουλειά του να τον φέρνει πάντα μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά την προσωπική του ζωή επιλέγει να τη ζήσει μακριά από αυτά. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία δύο χρόνια που είναι ζευγάρι με τη μητέρα του παιδιού του δεν έχει κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία τους.


Στο παρελθόν βέβαια έχουν σχολιαστεί πολλές σχέσεις του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 Αντώνη Κανάκη, καθώς τις αρκετές φορές είχε δίπλα του εντυπωσιακές κυρίες από το χώρο της showbiz. Εκείνος από τη δική του μεριά δεν έχει σχολιάσει ποτέ κάτι πάνω στην προσωπική του ζωή και οι συνεντεύξεις του είναι έτσι κι αλλιώς μετρημένες στα δάχτυλα.

Η μοναδική φορά που άφησε ανοιχτή την πόρτα στη ζωή του είναι μέσα από το βιβλίο που έγραψε και αφιέρωσε στον μπαμπά του, τον οποίο έχασε πρόσφατα.


Το κείμενο αυτό γράφτηκε αυθόρμητα, άμεσα, ασταμάτητα. Γράφτηκε μόνο του, μέσα σε τέσσερις περίπου ημέρες, όταν συνέβη ό,τι συνέβη. Εκτός από τις εκ των υστέρων ορθογραφικές διορθώσεις, ούτε μία λέξη δεν άλλαξε από την αρχική άμεση – αυτόματη καταγραφή. Δεν σουλουπώθηκε στη συνέχεια, δεν στρογγύλεψε, δεν δουλεύτηκε το περιεχόμενο ή οι διατυπώσεις…Έμεινε έτσι, ακατέργαστο και ωμό. Το κείμενο αυτό είναι μια αντίδραση, μια ανάγκη, ένα καταφύγιο, μια ενέργεια που δεν την αποφάσισα εγώ. Το κείμενο αυτό δεν γράφτηκε για να δημοσιευτεί. Το κείμενο αυτό εύχομαι να μην είχε γραφτεί ποτέ. Το κείμενο αυτό γράφτηκε από εμένα για τον Μπαμπά μου, από μένα για μένα, αλλά και για όλους τους Μπαμπάδες, για όλους τους γιους, για όλες τις Μαμάδες-συντρόφους, για όλες τις κόρες… Για τους ιερούς αυτούς δεσμούς…”, είχε γράψει ανάμεσα σε άλλα στην εισαγωγή του.

Ο Αντώνης Κανάκης είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά του. Γενικότερα είναι δεμένος με την οικογένειά του. ‘Εχει μεγαλώσει με πολύ αγαπη και οι παιδικές του αναμνήσεις από την Χαλκιδική είναι γεμάτες με ωραίες εικόνες. Αυτός είναι και ο λόγος που ο 47χρονος παρουσιαστής έχει όλα τα εφόδια να γίνει ένας στοργικός και τρυφερός μπαμπάς.

Ένας μπαμπάς που δεν επαναπαύεται όμως. Και παρόλο που είναι έντονα προβληματισμένος με όσα συμβαίνουν στη χώρας μας, επιλέγει να παραμένει πάντα αισιόδοξος. “Δεν έχω να δώσω καμία συμβουλή στους νέους. Αφήστε που μια συμβουλή αν μπεις στη διαδικασία να τη δώσεις πρέπει να τη δώσεις μόνο αν σου ζητηθεί. Το μόνο πράγμα που θέλω να τονίσω και αυτό πάλι όχι με διάθεση συμβουλής, είναι να επιλέξουν να ασχοληθούν στη ζωή τους με κάτι που αγαπάνε. Νομίζω, ότι αυτό θα αποδειχτεί πάρα πολύ σημαντικό και για την ίδια τους τη ζωή αλλά και για την κοινωνία γενικότερα”, είχε πει σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στο lagrecejaime.com.

READ more