Αντώνης Καργιώτης – Blue Horizon: Συγκλονίζει η αδελφή του – «Τον σκότωσαν, να μπουν φυλακή»

Η Ρένα Καργιώτη μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και στη Secret των Παραπολιτικών για τον άδικο θάνατο του 36χρονου αδελφού της Αντώνη Καργιώτη στο Blue Horizon στον Πειραιά. Μόνη της επιθυμία πια, να μπουν οι δολοφόνοι του στη φυλακή.

«Κλαίω όλη μέρα. Θέλω να ηρεμήσω, δεν αντέχω άλλο. Θέλω να μπουν φυλακή, τον σκοτώσανε, τον πετάξανε στη θάλασσα. Τον βλέπω στο όνειρό μου, ότι είναι στο σαλόνι. Δεν ήξερε κολύμπι. Ήταν ένα καλό κοπέλι. Γιατί να του το κάνουν αυτό; Είναι δολοφόνοι. Τον πέταξαν στη θάλασσα. Να μπουν φυλακή και να μην ξαναβγούν, γιατί είναι δολοφόνοι. Έριξαν ένα μικρό παιδί στη θάλασσα» αναφέρει με ανείπωτη θλίψη η Ρένα Καργιώτη.

Ο καπετάνιος και άλλα τρία μέλη του πληρώματος αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού. «Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, όλος ο Άγιος Νικόλαος κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Ρωτήστε όποιον θέλετε για τον αδελφό μου» λέει από την πλευρά του ο αδελφός του, Νίκος και συνεχίζει: «Ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερή δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αντώνης Καργιώτης είχε πάει ταξίδι στην Αθήνα για να δει φίλους του. «Ταξίδευε συχνά στην Αθήνα για δει τους φίλους του. Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο. Πάντα, πριν ξεκινήσει από την Κρήτη, έκοβε και το εισιτήριο της επιστροφής. Οι λιμενικοί μου είπαν ότι είχε λίγα ψιλά πάνω του».

Read More

And More