Αντώνης Λαιμός – Μαρίκα Αράπογλου: Εφοπλιστικός γάμος στο Πάπιγκο

Σε τροχιά θρησκευτικού γάμου βρίσκονται ο εφοπλιστής Αντώνης Λαιμός και η εκλεκτή της καρδιάς του Μαρίκα Αράπογλου, κόρη του πρώην διοικητή της ΕΤΕ, Τάκη Αράπογλου.

Το ζευγάρι πρόκειται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο πανέμορφο Πάπιγκο, όπως μεταδίδει αποκλειστικά το epirusgate.gr. Ο πολιτικός γάμος του Αντώνη Λαιμού και της εικαστικού Μαρίκας Αράπογλου τελέστηκε σε πολύ κλειστό κύκλο – λόγω της πανδημίας – ενώ ο θρησκευτικός αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιουνίου στις πλαγιές της Τύμφης στο Πάπιγκο.

Forever in your arms ❤️ (Φωτογραφία από τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού)

Θα ακολουθήσει γαμήλιο δείπνο στον ιδιόκτητο χώρο της οικογένειας του Αντώνη Λαιμού. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 17 Ιουνίου και θα είναι άκρως παραδοσιακές.

Στο θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού, θα παραστούν όλες σχεδόν οι οικογένειες των Ελλήνων εφοπλιστών που κυριαρχούν στο City του Λονδίνο και οι περισσότεροι θα φθάσουν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, με τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα.

Να σου θυμίσουμε πως αδελφός του γαμπρού, Φίλιππος Λαιμός, έχει παντρευτεί την Μαριάννα Γουλανδρή, κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία αναμένεται επίσης να βρεθεί στο Πάπιγκο.

Προσκεκλημένος είναι επίσης και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και θα έχει συναντήσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννενα, το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου.

Ο γοητευτικός Αντώνης Λαιμός, γιος του Νικόλα και της Ειρήνης Λαιμού, είναι «καπετάνιος» μαζί με τον αδελφό του, Φίλιππο, της Enesel και της εδρεύουσας στο Λονδίνο NS Lemos & Company, με δραστηριότητα στο chartering και στις αγοραπωλησίες. Η Μαρίκα Αράπογλου σπούδασε Αρχιτεκτονική στην Ιταλία. Απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Ρόδο, ενώ το Σχέδιο και η Αρχιτεκτονική έγιναν το μονοπάτι για να ανακαλύψει τον καλλιτεχνικό της εαυτό. Έχοντας το δικό της site, το marikaarapoglou.com, ανοίγει τα φτερά της και απευθύνεται πια στην παγκόσμια αγορά μέσα από τις δημιουργίες, τα κοσμήματα και τα καλλιτεχνήματά της, τα οποία έχουν όλα όψη, ύφος, αλλά και ονόματα εμπνευσμένα από την Ελλάδα.

Με πληροφορίες από epirusgate και OnTime

Read More

And More