Site icon TLIFE

Αντώνης Λαιμός – Μαρίκα Αράπογλου: Εντυπωσιακή η νύφη στο πλευρό του γαμπρού – Νέες φωτογραφίες

Ο Αντώνης Λαιμός και η Μαρίκα Αράπογλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το Σάββατο 19 Ιουνίου σε ένα παραμυθένιο σκηνικό. Ο λαμπερός γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο Πάπιγκο το οποίο έχει γοητεύσει τους δύο νέους από την πρώτη στιγμή που έκαναν εκδρομή στην περιοχή –πριν δύο χρόνια περίπου- κι αποφάσισαν να φτιάξουν το σπίτι τους στο χωριό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα epiruspost.gr, ο γάμος του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου έγινε στην εκκλησία του Αγίου Βλασίου, στην είσοδο του Μεγάλου Παπίγκου από τους Μητροπολίτες Ιωαννίνων Μάξιμο και Αργεντινής Ιωσήφ.

Και μπορεί μέχρι στιγμής να μην είχαμε δει φωτογραφίες από το εσωτερικό της εκκλησίας, ωστόσο πριν μερικές ώρες στενή φίλη της Μαρίκας Αράπογλου δημοσίευσε για πρώτη φορά στιγμιότυπα με τη νύφη και τον γαμπρό να ανταλλάσσουν όρκους αιωνίας πίστης και αγάπης. Η Μαρίκα Αράπογλου θύμιζε πριγκίπισσα μέσα στο ρομαντικό νυφικό της!

Οι καλεσμένοι στη γαμήλια δεξίωση ήταν 110, ανάμεσά τους οι οικογένειες Γουλανδρή, Βαρδινογιάννη, Πατέρα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και αρκετοί ξένοι.

 

 

© 2024 tlife.gr