Αντώνης Λουδάρος: «Ανέβηκε στη σκηνή για να μας βάλει χρήματα μέσα στα εσώρουχα»

Τη νέα του συνέντευξη παραχώρησε ο Αντώνης Λουδάρος στην Espresso και στον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια, με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφερόμενος στην πολυετή πορεία του στην υποκριτική, εξιστόρησε ένα από τα πιο αστεία περιστατικά που του συνέβησαν πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Ποιο είναι το πιο αστείο περιστατικό που σου έχει συμβεί στο σανίδι; Όχι, μόνο φέτος, γενικά…

Δύο από τα πιο αστεία μου έχουν συμβεί φέτος, αφού στο φινάλε ο κόσμος ενθουσιάζεται πολύ. Ένα βράδυ βγαίνω και λέω «τώρα ήρθε η μεγάλη στιγμή, για εσάς και μόνο για εσάς θα τα βγάλουμε όλα». Και πετάγεται ένας κύριος: «Σιγά μωρέ, τι θα κάνετε…». Του λέω: «Αλήθεια Αν τολμάς, καν’ το κι εσύ μαζί μας». Σε πληροφορώ, λοιπόν, ότι άρχισε να γδύνεται μαζί μας από τη θέση του.

Γδύθηκε από τη μέση και πάνω κι έγινε χαμός από τα γέλια και τα χειροκροτήματα. Στο φινάλε βέβαια τον ανεβάσαμε κι αυτόν στη σκηνή, χαιρετηθήκαμε, βγάλαμε φωτογραφίες. Μια άλλη μέρα, σχετικά πρόσφατα, μια κυρία ενθουσιάστηκε τόσο που ανέβηκε επάνω στη σκηνή για να μας βάλει χρήματα μέσα από τα εσώρουχα! Ήταν πάρα πολύ αστείο!

Read More

And More