Αντώνης Νικοπολίδης: Η φωτογραφία και η τρυφερή ευχή για τα γενέθλια της συζύγου του, Βάσως Στασινού

Ο Αντώνης Νικοπολίδης και η Βάσω Στασινού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και 22χρόνια έχει αποκτήσει τρία παιδιά, έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό το αποδεικνύουν οι ελάχιστές δημόσιες εμφανίσεις του.

«Η σύζυγός μου πέραν του ότι είναι πολύ όμορφη, είναι και μια πολύ δυναμική γυναίκα που συνεχίζει ακόμα και τώρα να δημιουργεί πράγματα, να βάζει νέους στόχους και να τους πετυχαίνει. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Τη θαυμάζω πολύ. Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Αυτό είναι κάτι που δε φεύγει ή είσαι ερωτευμένος ή δεν είσαι. Αντιζηλίες δεν υπήρχαν ούτε υπάρχουν. Είμαστε σίγουροι ο ένας για τον άλλον. Πέρα από γονείς είμαστε και ζευγάρι, προσπαθούμε να αφήσουμε το μαμά και μπαμπάς απ’ έξω», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Σήμερα, Κυριακή 23/4 είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για τον Αντώνη Νικοπολίδη, καθώς η γυναίκα της ζωής του, Βάσω Στασινού έχει τα γενέθλιά της και εκείνος θέλησε να της ευχηθεί και δημοσία μέσα από ένα τρυφερό μήνυμα. 

Συγκεκριμένα, ο πρώην τερματοφύλακας ανήρτησε μια κοινή φωτογραφία τους και τη συνόδευσε γράφοντας: «Εύχομαι η ευτυχία που έχεις σκορπίσει γύρω σού να επιστρέψει σε σένα. Χρόνια πολλά», ήταν τα λόγια που συνόδευσε την ανάρτησή του ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Read More

And More