Αντώνης Πολέντας – Κωνσταντίνα Καραχάλιου: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του γνωστού σχεδιαστή μόδας με την καλλονή σύντροφό του!

Την ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά επέλεξε ο ταλαντούχος Έλληνας σχεδιαστής bridal και ιδιοκτήτης ενός απ΄τους διασημότερους οίκους νυφικών παγκοσμίως, Αντώνης Πολέντας για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Κωνσταντίνα Καραχάλιου. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος και ο Σπύρος Γυπάκης.

Η Κωνσταντίνα έφθασε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία συνοδευόμενη από τον πατέρα της Νίκο Καραχάλιο φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία που σχεδίασε ο Αντώνης Πολέντας μαζί με τον οίκο υψηλής ραπτικής “Galia Lahav” για την αγαπημένη του, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της δεξίωσης η νύφη φόρεσε ακόμη δύο νυφικά.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση η οποία πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κτήμα , παρουσία 1.200 καλεσμένων. Το παρών στον λαμπερό γάμο έδωσαν προσωπικότητες της δημόσιας ζωής της Κρήτης αλλά και πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι απ’τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Το ζευγάρι που όλο το βράδυ έλαμπε από ευτυχία, ευχαρίστησε συγκινημένο όλους εκείνους που το τίμησαν με την παρουσία τους την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους.

Δες όλες τις φωτογραφίες από την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους:

Νίκος Πολυδερόπουλος

Σόφη Πασχάλη-Βίκυ Κάβουρα

Ντάρια Τουρόβνικ-Γιώργος Ανδρεαδάκης

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164