Αντώνης Ρέμος – Δέσποινα Βανδή: Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή!

Ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή είναι δύο από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας μας αφού κάθε τους τραγούδι γίνεται αυτόματα μεγάλη επιτυχία. Ο Αντώνης και η Δέσποινα μπορεί να συνεργάστηκαν στο “The Voice” όμως αυτή τη σεζόν θα τους δούμε για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή. Πρόκειται για μια συνεργασία που και οι δύο ήθελαν πολύ και επιτέλους το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Η Δέσποινα Βανδή τους τελευταίους δύο χειμώνες πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ “Mamma Mia” όμως τώρα έφτασε η στιγμή να επιστρέψει στο χώρο που γνωρίζει όσον κανέναν άλλο. Δυναμική παρουσία, εκρηκτικές χορογραφίες και ερμηνείες όλο νόημα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά των εμφανίσεων της. Ο Αντώνης Ρέμος από την άλλη είναι ένας από τους πιο ερωτικούς τραγουδιστές της γενιάς του αφού κάθε στίχος των τραγουδιών του είναι γεμάτος πάθος.

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται να μας ταξιδέψουν με τις μελωδίες τους και να μας χαρίσουν μαγικές, μουσικές βραδιές. Μαζί τους θα βρίσκεται και η ταλαντούχα Κρυσταλλία η οποία τα τελευταία χρόνια συμμετέχει με επιτυχία σε διάφορα μιούζικαλ ενώ παίρνουν μέρος η Στεφανία Ρίζου, η Τάνια Μπρεάζου και ο Dj Αντώνης Δημητριάδης. Από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Αθηνών Αρένα.

Read More

And More