Αντώνης Ρέμος: «Εξαφάνισαν» την εκκλησία από την υπερπολυτελή βίλα του στη Μύκονο

Όπως είχε γίνει γνωστό στο παρελθόν, ο Αντώνης Ρέμος είχε αγοράσει μία πολυτελή βίλα στη Μύκονο, στην περιοχή της παραλίας του Φωκού.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφατα την πούλησε, με τον νέο ιδιοκτήτη να δείχνει όπως φαίνεται αδιαφορία για την εκκλησία που υπήρχε.

Στις εικόνες από το Mykonos Live Tv που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ο ναός να έχει σκεπαστεί με χώματα και να διακρίνεται το πάνω μέρος του σταυρού.

Μπροστά σε αυτή την απίστευτη «ανακάλυψη» που έχει προκαλέσει αντιδράσεις, βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Δημήτρης Κουτσούκος κατά την διάρκεια του καθαρισμού της παραλίας του Φωκού. Αυτό που με έκπληξη διαπίστωσε ήταν πως η εκκλησία που βρίσκεται στην βίλα που είχε στην περιοχή ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος είχε θαφτεί κάτω από χώμα και είχε σκεπαστεί με φρύγανα.

Ο κύριος Κουτσούκος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για θέματα καθημερινότητας, αδειοδοτήσεων και εθελοντισμού στον δήμο Μυκόνου, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με εικόνες από το σημείο αναφέροντας ότι χρειάστηκε ο ίδιος να σκάψει με τα χέρια του για να ξεθάψει τον λευκό σταυρό στην κορυφή του ναού ενώ ισχυρίστηκε ότι το σπίτι του δημοφιλούς ερμηνευτή έχει πωληθεί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των γειτόνων, τα οποία ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο νέος ιδιόκτητης του ακινήτου είναι Άραβας ο οποίος για θρησκευτικούς λόγους θέλησε να «εξαφανίσει» την εκκλησία.

Όπως είναι φυσικό, η είδηση έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια και οργή η οποία εκφράζεται μέσω των social media.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164