Αντώνης Ρέμος για Γιώργο Λιάγκα: “Έχασε τα κιλά μετά τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή”

Σε γνώριμα μέρη βρίσκεται φέτος ο Αντώνης Ρέμος και δείχνει να απολαμβάνει τον ρόλο του κριτή στο Rising Star μαζί με την Δέσποινα βανδή και τον καλό του φίλο Γιώργο Λιάγκα. Ο τραγουδιστής και ο παρουσιαστής διατηρούν πολύ φιλική σχέση και φυσικά ο Αντώνης γνωρίζει το παρασκήνιο του χωρισμού του Γιώργου Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά.

Μιλώντας στον Θέμο Αναστασιάδη και το “Όλα Ξεκόλλα” ανέφερε μάλιστα: “Ο λόγος που έχασε τα κιλά ήταν οι αλλαγές στην προσωπική του ζωή. Δεν ήταν ούτε η δίαιτα ούτε τίποτα! Όταν σε τρώει το μαράζι, ό,τι δυσάρεστο έχει να κάνει με την προσωπική σου ζωή, σε τρώει το μαράζι! Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου πριν πολλά χρόνια όταν διέκοψα μία σχέση. Είχα κατέβει μόλις στην Αθήνα. Είχα φτάσει 78 κιλά και έτρωγα τρεις μακαρονάδες πρωί μεσημέρι, βράδυ. Σε τρώει η καψούρα. Είναι αυτό που λέμε τον έφαγε η καψούρα!”, είπε χαρακτηριστικά.

Για τη λιποθυμία του διαγωνιζόμενου στο “Rising Star”, ανέφερε: “Ήταν μία στιγμή αμηχανίας για όλους μας. Μία δύσκολη στιγμή”.

Για τον βελονισμό που κάνει για να μειωθεί η αίσθηση της πείνας είπε: “Ενώ δεν τρώω τίποτα, δεν πεινάω!” και συμπλήρωσε: “Ένιωσα ότι έφτασα στα όρια μου. Μου αρέσει το ωραίο. Όλα τα ωραία. Και όταν μου αρέσει κάτι το κάνω πολύ! Με τον βελονισμό έχασα μέσα σε δύο εβδομάδες 8 κιλά!”

Τέλος για την κόρη του Ελένη, αποκάλυψε: “Την κακομαθαίνω! Το μεγάλο κοριτσάκι (σ.σ. την Υβόννη) την κακομαθαίνω πιο πολύ! Το μικρό όχι ακόμα!”.

Read More

And More