Αντώνης Ρέμος: Η άγνωστη ζωή πριν γίνει τραγουδιστής και ο φόβος σε σχέση με την κόρη του

Για τη ζωή του πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική μίλησε αναλυτικά ο Αντώνης Ρέμος στη συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού.

Ο τραγουδιστής εξήγησε τον λόγο που δεν τελείωσε ποτέ τη σχολή του, αλλά αποκάλυψε και τις δουλειές που έκανε πριν γίνει ποτέ επαγγελματίας τραγουδιστής, Ακόμη ο Αντώνης Ρέμος μίλησε και για τους φόβους σε σχέση με την κόρη του αλλά και το πως θα αντιδράσει όταν γνωρίσει κάποιον σύντροφό της.

«Εγώ μεγάλωσα σε μια επαρχία της Θεσσαλονίκης. Δούλευα σε οικοδομές και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά. Έχω δουλέψει χιλιάδες ώρες στη ζωή μου τόσο σε χειρονακτική εργασία όσο και μετά με το τραγούδι. Άπειρες ώρες τραγουδιού. Η δουλειά είναι αυτή που με κράτησε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου.

Πολλή οικοδομή, ο πατέρας μου ήταν σιδεράς οικοδομών, ο θείος μου ήταν χτίστης και εγώ μετά σπούδαζα υδραυλικός. Άρα έχω περάσει από πολλά στάδια της οικοδομής. Έχουν πλημμυρίσει τρεις φορές τα σπίτια μου. Ήμουν υδραυλικός και δεν τελείωσα ποτέ τη σχολή γιατί στα 17 μου άρχιζα πια να τραγουδάω επαγγελματικά» αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος.

«Τότε στις ντισκοτέκ που δούλευα, έπλενα τα ποτήρια, καθάριζα, ήμουν σερβιτόρος, λίγο dj μέχρι να έβγαινε ο επαγγελματίας. Το πρωί στην οικοδομή και το βράδυ με τους φίλους μου πηγαίναμε σε ταβερνούλα με live μουσική. Έτσι μεγάλωσα και εγώ. Στα 17 μισό ήταν η πρώτη μου μουσική δουλειά.

Έχω περάσει από πολλά στάδια της μουσικής, το είχα πει και στον Light ότι άκουγα πρώτος τη ραπ μουσική. Από παιδάκι όταν ερχόμασταν στο χωριό, επειδή μεγάλωσα στη Γερμανία, όπου είχε γάμους, χαρές τραγούδια, εγώ καθόμουν δίπλα στους μουσικούς και άκουγα πώς έπαιζαν. Μου άρεσαν πολύ τα ντραμς, παίζω μέχρι και σήμερα» εξομολογήθηκε ακόμη ο Αντώνης Ρέμος.

Αναφορικά με την κόρη του, ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε πως ο φόβος του έχει να κάνει με το να είναι υγιής και εξήγησε πως θα ήθελε να είναι ένας μελλοντικός της σύντροφος.

«Αυτό που θέλω πραγματικά, είναι όποιος άνθρωπος βρεθεί στη ζωή της κόρης μου, όταν αρχίσει να κάνει σχέσει, είναι τα αγόρια αυτά να τη σεβαστούν. Ο σεβασμός και η αγάπη είναι τα δυο πιο υπέροχα δώρα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος» είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164