Αντώνης Ρέμος: Με βεγγαλικά, σαμπάνιες και χορό μέχρι το πρωί η χθεσινή του εμφάνιση στη Μύκονο

Ύστερα από τρία χρόνια όπου λόγω κορονοϊού είχαν απαγορευτεί τα πάρτι και οι συναυλίες, ο Αντώνης Ρέμος επέστρεψε στο νησί της Μυκόνου για μια φαντασμαγορική live εμφάνιση που θύμιζε τις προ covid καλοκαιρινές συναυλίες του στο seaside restaurant της Ψαρρούς.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μοιράστηκε την σκηνή με τον Αιγύπτιο συνάδελφό του Mohamed Ramadan και η όλη βραδιά κινήθηκε σε ελληνοαραβικούς ρυθμούς. Το πρόγραμμα ξεκίνησε στην μία μετά τα μεσάνυχτα με τον Mohamed Ramadan, ο οποίος έχει μεγάλη απήχηση στις αραβικές χώρες, να ερμηνεύει το «Ya Habibi», την μεγαλύτερη επιτυχία του, συνοδευόμενος από χορευτικό σόου με χανούμισσες και εν μέσω βεγγαλικών, φωτιών και καπνών! Ο 34χρονος ερμηνευτής ξεσήκωσε τους θαυμαστές του με τα τραγούδια του, ενώ η live εμφάνισή του ολοκληρώθηκε με συρτάκι.

Ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στο stage στις δυόμισι περίπου τα ξημερώματα κεφάτος, με όρεξη για αστεία και με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Την είσοδό του συνόδευσαν δεκάδες εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που έκαναν την νύχτα μέρα, ενώ το δικό του πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι «Μέχρι το Τέλος του Κόσμου». Ακολούθησαν το «Είναι Στιγμές» και πολλές ακόμα επιτυχίες του.

Την παράσταση εκτός από τους τραγουδιστές έκλεψαν οι καλλίγραμμες κοπέλες που λικνίζονταν υπό τους ήχους των μουσικών, οι σαμπάνιες που έρεαν άφθονες, αλλά και τα εκατοντάδες βεγγαλικά!

Το γνωστό μαγαζί της Μυκόνου στο οποίο πραγματοποιήθηκε η live εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου με τον Ramadan, παρά τις τσουχτερές τιμές, ήταν γεμάτο και οι θαμώνες δεν σταμάτησαν να χορεύουν μέχρι την ανατολή του ηλίου.

Πηγή: ΜykonosLivetv

Read More

And More