Αντώνης Ρέμος: Στο πλευρό της Υβόννης Μπόσνιακ στο πρώτο της fashion show στην AXDW! [pics]

Έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία, τα τελευταία χρόνια, το brand Yvonne Bosjnak Athens, πέτυχε σημαντική προβολή σε τίτλους παγκοσμίου φήμης όπως η Βρετανική Vogue, το Vanity Fair και το Forbes, καθιερώνοντας τη σχεδιάστρια Υβόννη Μπόσνιακ, ως ένα ταχέως ανελισσόμενο ταλέντο, στο χώρο της ελληνικής μόδας.

Φέτος, για πρώτη φορά, η ταλαντούχα σχεδιάστρια συμμετείχε στην Athens Xclusive Designers Week, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό show, το απόγευμα της Κυριακής, στο Περιστύλιο του Ζαππείου. Στην πρώτη της επίδειξη μόδας, λοιπόν, το “παρών” έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και πολλά πρόσωπα από τον χώρο της showbiz.

Ωστόσο, η πιο σημαντική παρουσία για εκείνη ήταν εκείνη του συζύγου της, Αντώνη Ρέμου, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της γυναίκας της ζωής του σ’ αυτή τη σημαντική στιγμή της καριέρας της. Ο γνωστός τραγουδιστής έφτασε στο Ζάππειο Μέγαρο λίγο πριν ξεκινήσει το fashion show και, αφού το απόλαυσε καταχειροκροτώντας την καλή του, έσπευσε να την συναντήσει στα παρασκήνια και να φωτογραφηθεί μαζί της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More