Αντώνης Ρέμος: “Η Υβόννη είναι ο άνθρωπος της ζωής μου”

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας είναι μαζί περίπου επτά χρόνια και το πάθος στη σχέση τους συνεχίζει να είναι αναμμένο. Ειδικά, μετά τον ερχομό της κόρης τους, Ελένης, το ζευγάρι ήρθε ακόμη πιο πολύ κοντά και βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, με την μικρή στο σπίτι.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στην ένθετο Secret και στον Χρήστο Φερεντίνο, ο Αντώνης Ρέμος μιλάει με τα πιο όμορφα λόγια για την σύντροφό του, Υβόννη, ενώ αποκαλύπτει το μεγαλύτερο όνειρό του.

Τι όνειρα έχει ο Αντώνης Ρέμος για το αύριο;

Όνειρό μου είναι να δω την Ελενίτσα μου να μεγαλώνει, να είναι γερή και δυνατή. Παρακάλεσα τον Θεό προτού γεννηθεί να είναι ένα κανονικό παιδί. Και είναι, ευτυχώς. Και, πιο γενικά, σίγουρα θα ήθελα να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα στην Ελλάδα.

“Υβόννη… Το Υ είναι μόνοδρομος’ αναφέρει ο Χρήστος Φερεντίνος, με τον Αντώνη Ρέμο να απαντά “Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Μητέρα του παιδιού μου. Της λέω πάντα να ζούμε το τώρα. Κάποιες φορές το παρεξηγεί αυτό, αλλά εγώ ξέρω γιατί το λέω”.

Read More

And More