Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Οι ευχές των celebrities για τον ερχομό της κόρης τους!

Η στιγμή που περίμεναν τους τελευταίους 9 μηνές ήρθε σήμερα το πρωί για την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο που πλέον ζούνε τις πρώτες πολύτιμες στιγμές τους κοντά στην κόρη τους. Μάλιστα όπως ήδη σου γράψαμε ο Αντώνης Ρέμος έβγαλε την πρώτη του φωτογραφία με την κόρη του που ήδη έχει κλέψει για πάντα την καρδιά του μπαμπά της.

Η φωτογραφία αυτή μετατράπηκε σε ένα… διαδικτυακό ευχολόγιο για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ με τους επώνυμους φίλους του να σπεύδουν να τους ευχηθούν με ένα σχόλιο τους τα καλύτερα για την μικρή τους κόρης.

Την αρχή έκανε η Μελίνα Ασλανίδου σχολιάζοντας: “Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς! Σας αγαπώ. Καλώς τη δεχτήκατε τη νεράιδα. Μια υπέροχη ζωή γεμάτη αγάπη και για τους τρεις σας”. “Ε δεν είναι τυχαίο που γεννήθηκε σήμερα. Να σας ζήσει αγάπες μου” σχολίασε με τη σειρά της η Ναταλία Γερμανού.

“Αντώνη μου να είναι τυχερή κι ευτυχισμένη! Σας αγαπώ πολύ!” σχολίασε η Τόνια Σωτηροπούλου ενώ η Έλλη Κοκκίνου έγραψε: “Νας σας ζήσει το αγγελούδι σας! Γερή, τυχερή κι ευτυχισμένη!”. “Μόνο χαρές και αγάπη και στους τρεις σας! Σας στέλνω την πιο μεγάλη μου αγκαλιά”, έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου, ενώ ο Άγγελος Διονυσίου ευχήθηκε: “Φιλαράκι μου να σας ζήσει, ότι καλύτερο”.

“Να σας ζήσει! Να χαίρεστε το μικρό ζουζουνάκι!” έγραψε η Μαρία Κορινθίου και η Δέσποινα Καμπούρη ευχήθηκε: “Να είναι πάντα καλότυχο κι ευτυχισμένο! Σας στέλνω την αγάπη μου. “Αντώνη μου να σας ζήσει! Σας αγαπάμε και τους τρεις” ευχήθηκε η Ρούλα Ρέβη.

Δες εδώ με ποιον τρόπο ευχήθηκε στο ζευγάρι και η καλή τους φίλη Μαρία Μπεκατώρου.

Read More

And More