Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Χέρι χέρι σε βόλτα τους στην Γλυφάδα! Φωτογραφίες

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ συνεχίζουν να απολαμβάνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας και έρωτα, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα μετά τον παραμυθένιο γάμο τους, τον Σεπτέμβριο του 2018. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Η κόρη τους Ελένη είναι όλη τους η ζωή και οι διάσημοι γονείς της δεν της χαλάνε κανένα χατίρι.

Τόσο ο Αντώνης όσο και η Υβόννη έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο να τον αφιερώνουν είτε στην μικρή Ελένη είτε ο ένας στον άλλον. Οι δυο τους προσπαθούν να περνούν ποιοτικό χρόνο ως ζευγάρι και να απολαμβάνουν τον έρωτά τους, ο οποίος κρατάει κάτι παραπάνω από δέκα χρόνια.

Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ σε μία από τις βόλτες τους στην Γλυφάδα. Το αγαπημένο ζευγάρι απόλαυσε τον περίπατό του μαζί με τον κουμπάρο του Κώστα Πηλαδάκη, ενώ ο δημοφιλής τραγουδιστής σπάνια άφηνε το χέρι της πανέμορφης συζύγου του. Η Υβόννη Μπόσνιακ παρά το γεγονός ότι ήταν χωρίς ίχνος μακιγιάζ δεν πέρασε απαρατήρητη και ήταν πιο όμορφη από ποτέ. Όσα χρόνια και να περάσουν, ο έρωτας του Αντώνη και της Υβόννης όλο μεγαλώνει!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More