Αντώνης Σρόιτερ: Αποκάλυψε ότι σκέφτεται να «κλείσει» τις κόρες του σε μοναστήρι! [video]

Για τη σχέση του με τις δυο κόρες του, καρπό του έρωτά του με την Ιωάννα Μπούκη μίλησε ο Αντώνης Σροίτερ σε μια διαφορετική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» στον Alpha. Ο άνκορμαν του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων του σταθμού μίλησε για το ρόλο του ως πατέρας και τη σχέση που έχει με τα δυο κορίτσια του…

 «Με τα δικά μου κορίτσια παίζουμε ξύλο, όχι με κούκλες. Παίζουμε καράτε, μπάλα, έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι λίγο. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια – αγόρια μες στο σπίτι.

Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι. Βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα που συμβαίνουν στα σχολεία, οπότε το όριο ηλικίας πέφτει, η μονή είναι έτοιμη. Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ πιστεύω», είπε με μια δόση χιούμορ ο Αντώνης Σρόιτερ στην Ελεονώρα Μελέτη.

Και συνέχισε: «Μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα, μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς, γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά βγαίνεις χαμένος».

Read More

And More