Αντώνης Σρόιτερ: Ενοχλημένος με τα σχόλια που δέχτηκε για το αστείο με το μοναστήρι!

Έξαλλος με τα σχόλια που άκουσε μετά την πλάκα που έκανε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» στον Alpha είναι ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο άνκορμαν του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού μίλησε για τη σχέση με τις κόρες του, και ένα αστείο προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Συγκεκριμένα, όταν η Ελεονώρα μελέτη τον ρώτησε αν και εκείνος, όπως ο δικός της σύζυγος φοβάται για το τι θα γίνει όταν μεγαλώσουν οι κόρες τους κι αν σκέφτεται να τις κλείσει σε μοναστήρι στα 13 τους χρόνια, εκείνος είπε με χιούμορ: «Στα 12 το σκέφτομαι. Το όριο ηλικίας πέφτει η μονή είναι έτοιμη, οπότε ας με πάρει ο άντρας σου να το κανονίσουμε».

Αυτή η αστεία ατάκα του όμως, ήταν αφορμή να δεχτεί και ο ίδιος πολλά αρνητικά σχόλια και να ξεσπάσει μέσα από τα social media: «Λες ότι θα κλείσεις τις κόρες σου σε μοναστήρι γελώντας. Το 99% των ανθρώπων καταλαβαίνει ότι κάνεις πλάκα. Το 1% καταγγέλλει το «σχέδιο εγκλεισμού δυο αθώων κοριτσιών». Ευτυχώς δεν είπα ότι θα τις κλειδώσω στο υπόγειο. Θα μου έστελναν την Πρόνοια. Ψυχραιμία, έρχονται και ζέστες».

Η ανάρτησή του στα So

Read More

And More