Αντώνης Σρόιτερ: Έτσι απάντησε στα σχόλια για τη μη προβολή της χθεσινής εκπομπής του με καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο

Πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει από χθες το βράδυ μετά την απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού Alpha να μην προβάλλει την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ με καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο και στη θέση αυτής να παίξει η ταινία “Ένοχο μυστικό¨.

Πριν λίγη ώρα ο γνωστός δημοσιογράφος μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στο twitter θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς συνέβη.  (Δες εδώ τι ισχυρίζεται ο Γρηγόρης Πετράκος για το κόψιμο της συνέντευξής του)

“Η εκπομπή που δεν προβλήθηκε έδινε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε κορυφαίος λοιμωξιολόγους και άλλους κορυφαίους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, να αποδομήσουν έναν προς έναν, με στοιχεία, έρευνες και αριθμούς  όλους τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων και αρνητών. Ισχυρισμοί που διαδίδονται μήνες τώρα χωρίς κανέναν αντίλογο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ακριβώς επειδή δεν αποδομούνται, φουντώνουν και βρίσκουν υποστηρικτές. Είμαι της άποψης ότι μπροστά σε μια επικίνδυνη άποψη ή θεωρία, στέκεσαι απέναντι την κοιτάς στα μάτια και τη συντρίβεις με στοιχεία και ντοκουμέντα. Δεν προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει  γιατί θα τη βρεις μπροστά σου. Κρίθηκε παρ’ όλα αυτά ότι η συγκυρία ήταν ακατάλληλη” έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ και συμπλήρωσε, “Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους”.

Read More

And More