Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη: Απόδραση για δύο [pics]

Τρία χρόνια ευτυχισμένου γάμου μετρούν ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη. Το ζευγάρι παραμείνει full in love και αυτό φαίνεται! Φροντίζουν άλλωστε να περνούν αρκετό χρόνο οι δυο τους αφήνοντας για λίγο τις δύο αγαπημένες τους κόρες στα χέρια των δικών τους. Δεν σταματούν βέβαια να περνούν στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας.

Ο άνκορμαν του Alpha και η γνωστή αισθητικός παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Δεκέμβρη του 2013 στο Δημαρχείο του Αγίου Στεφάνου, λίγο πριν έρθει στον κόσμο η πρωτότοκη κόρη τους Νάντια. Και τώρα μετρούν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, τρία χρόνια γάμου έχοντας αποκτήσει και τη δεύτερη κόρη τους.

Το TLIFE τους συνάντησε αυτή τη φορά στο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο πριν επιβιβαστούν στην πτήση τους. Οι δυο τους αγαπούν πολύ τις αποδράσεις και εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για ταξίδι όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους χαλαρώνουν.

Η Ιωάννα, που αγαπά ιδιαίτερα να μοιράζεται στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους, μοιράστηκε και κάποιες φωτογραφίες από την πρόσφατη εξόρμησή τους με αφορμή την Πρωτομαγιά.

Read More

And More