Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη: Διακοπές με τις κόρες τους στην Πάρο! [video]

Μπορεί ο χειμώνας που πέρασε να ήταν κουραστικός, το καλοκαίρι όμως τους ανήκει. Ο λόγος για τον Αντώνη Σρόιτερ και την Ιωάννα Μπούκη που ξεκίνησαν τις διακοπές τους στην Πάρο και είναι στα καλύτερά τους. Μαζί με τις κόρες τους Νάντια και Παυλίνα, οι δυο τους βρέθηκαν στο όμορφο Αιγαιοπελαγίτικο νησί και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο άνκορμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, που βρέθηκε στις επάλξεις ως και τις αρχές Ιούλη – λόγω εκλογικού πυρετού- πήρε τώρα λίγες μέρες άδειας και μαζί με τις τρεις γυναίκες της ζωής του ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές. Βόλτες στο νησί, βουτιές στις αγαπημένες τους θάλασσες και φυσικά πολύ παιχνίδι είναι τα μαγικά στοιχεία για το φετινό καλοκαίρι του ζευγαριού.

Φυσικά μαζί τους είναι και οι φίλοι τους με τους οποίους χαλαρώνουν πλάι στο κύμα, απολαμβάνοντας μερικά από τα πιο γευστικά παριανά πιάτα.

Όσο για τον Αντώνη Σρόιτερ δεν θα μπορούσε να μην κάνει και μια βόλτα με το σκάφος του, έχοντας για πλήρωμά του, τα κορίτσια του. Η Ιωάννα Μπούκη μάλιστα ανέβασε ένα video από τη βόλτα τους στα γαλανά νερά, ενώ και ο γνωστός δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα video με ένα αστείο περιστατικό που συνέβη σε ένα φίλο του στη μέση της θάλασσας.

Το σίγουρο πάντως είναι πως το ζευγάρι βρήκε λίγο χρόνο να χαλαρώσει και να περάσει όμορφες οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά κυρίως με τις κόρες τους, που είναι η αδυναμία τους!

Read More

And More