Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη: Έτσι περνούν οι μέρες της καραντίνας τους!

Στο σπίτι με τις κόρες τους μένουν λόγω καραντίνας ο Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγο του Ιωάννα Μπούκη. Το γνωστό ζευγάρι αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην Νάντια και την Παυλίνα και προσπαθεί να περνά όσο πιο δημιουργικά γίνεται μαζί τους.

Και μπορεί ο άνκορμαν του Alpha να λείπει κάποιες ώρες από το σπίτι, τις καθημερινές, για να προετοιμαστεί για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, τα Σαββατοκύριακά του όμως είναι αφιερωμένα εξ ολοκλήρου στην οικογένειά του.

Το ζευγάρι, λοιπόν, που είχε κάνει την τελευταία οικογενειακή του απόδραση της Καθαρά Δευτέρα στο Γαλαξίδι, μένει πια στο σπίτι και το περασμένο Σαββατοκύριακο πέρασε πολύ ευχάριστα για όλους. Το βράδυ του Σαββάτου ο γνωστός δημοσιογράφος και η σύζυγός το απόλαυσαν ένα ξεχωριστό δείπνο συνοδευόμενο από ένα μπουκάλι καλό κρασί, ενώ η Κυριακή ήταν γεμάτη παιχνίδια, αλλά και διάβασμα με τα κορίτσια τους.

youtube.com/watch?v=z1Njo_MEgHQ

Όσο για την καθημερινότητα της καραντίνας τους; Για την Ιωάννα Μπούκη περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες εντός του σπιτιού με τα κορίτσια της, μαγείρεμα, γυμναστική και φυσικά οικογενειακό cocooning!

Και οι οικογενειακές δραστηριότητες συνεχίζονται!

Read More

And More