Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη: Full in love σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη βιώνουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους! Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια υπέροχη οικογένεια και παραμένει full in love! Ο παρουσιαστής ειδήσεων του Alpha και η καλλονή σύζυγός του παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο πριν τέσσερα χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι. Ειδικά από τότε που ήρθαν στην ζωή τους οι δυο κόρες τους βιώνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας! Μάλιστα, τώρα που οι μικρές έχουν μεγαλώσει, το ζευγάρι δεν σταματά τις βραδινές εξόδους.

Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε νυχτερινή του έξοδο στο Hotel Ερμού! Τόσο ο Αντώνης Σρόιτερ όσο και η Ιωάννα Μπούκη είναι μεγάλοι θαυμαστές της Άννας Βίσση και πήγαν να την απολαύσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο anchorman του δελτίου ειδήσεων του Alpha δεν σταμάτησε να κοιτά όλο το βράδυ την σέξι σύζυγό του, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού. Ο έρωτας του ζευγαριού είναι εμφανής σε κάθε έξοδο του είτε σε νυχτερινό κέντρο, είτε σε κάποια δημόσια εκδήλωση!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More