Λευκά Χριστούγεννα για Αντώνη Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη: Για σκι στο εξωτερικό με τις κόρες τους! [pics,video]

Χριστούγεννα μακριά από την Ελλάδα κάνουν φέτος ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη. Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο εξωτερικό, όπου περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του. Ο παρουσιαστής του Alpha και η καλλονή σύζυγός του δεν σταματούν να βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας μαζί με τις δύο πανέμορφες κόρες τους και όλοι μαζί απολαμβάνουν όσο περισσότερο μπορούν τις φετινές γιορτές.

Εδώ και μερικές ημέρες, η οικογένεια Σρόιτερ, εκμεταλλευόμενη τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διοργάνωσε μια χειμερινή απόδραση στο εξωτερικό και ζει μαγικές στιγμές! Η Ιωάννα και ο Αντώνης δεν σταματούν να κάνουν σκι αλλά και βόλτες στα χιονισμένα τοπία, ενώ όπως καταλαβαίνεις, οι κόρες τους έχουν ξετρελαθεί με το χιόνι.

Η καλλονή σύζυγος του άνκορμαν του Alpha μοιράζεται συνεχώς φωτογραφίες από το ταξίδι τους, ενώ πριν μερικές ώρες ανέβασε μία από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγό της και τις δύο πριγκίπισσές τους. Από την άλλη, ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία στα χιόνια, αγκαλιά με τη γυναίκα της ζωής του.

Δες τις φωτογραφίες:

Το λαχταριστό γεύμα που απόλαυσαν στο εξωτερικό:

Read More

And More