Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη: Γιόρτασαν τρία χρόνια γάμου!

Είναι full in love και αυτό φαίνεται! Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη γιόρτασαν την περασμένη Τρίτη, την τρίτη επέτειο του γάμου τους και είναι στα καλύτερά τους. Το ζευγάρι που έχει δυο πανέμορφες κορούλες, δεν σταματά να περνά στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Δεκέμβρη του 2013 στο Δημαρχείο του Αγίου Στεφάνου, λίγο πριν έρθει στον κόσμο η πρωτότοκη κόρη τους Νάντια. Και τώρα γιορτάζουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι τα τρία χρόνια γάμου τους.

Ιδιαίτερα συγκινημένη η Ιωάννα Μπούκη ανέβασε στο Instagram, μια τρυφερή φωτογραφία τους γράφοντας χαρακτηριστικά “13/12/2013 Μόνο αγάπη”!

Το ζευγάρι που κρατά πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, είχε παντρευτεί μυστικά στο δημαρχείο και παρόντες ήταν μόνο τα αδέλφια τους (που έγιναν και μάρτυρες) και οι γονείς του ζευγαριού. Ενώ, είχαν κάνει και ένα μεγάλο τραπέζι σε κρητικό εστιατόριο στην Κηφισιά μόνο για τις οικογένειες. Το γλέντι έγινε στο “Κουζουλό”, όπου το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 5 χρόνια και εκεί θέλησαν να βρεθούν με τις οικογένειές τους για να τους ευχηθούν.


Read More

And More