Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη: Μαζί στο Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον! [pics]

Μετά το ταξίδι στο Μπαλί με την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη και τις κόρες του Παυλίνα και Νάντια, ο Αντώνης Σρόιτερ επέστρεψε στα καθήκοντά του και ετοίμασε βαλίτσες για ένα ακόμη ταξίδι. Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του δελτίου Ειδήσεων του Alpha, βρέθηκε στην Αμερική για την κάλυψη του πολύ σημαντικού ταξιδιού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Αντώνης Σρόιτερ,. λοιπόν, έκανε ζωντανή ανταπόκριση από την Ουάσινγκτον για το δελτίο Ειδήσεων του Alpha και φυσικά στο πλευρό του είχε όλη την ομάδα του, αλλά και ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο, την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη.

Η Ιωάννα στάθηκε διακριτικά στο πλευρό του κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού ταξιδιού, με τον γνωστό άνκορμαν να βρίσκει όμως και λίγο χρόνο για μια βόλτα έξω από το Λευκό Οίκο με την καλή του. Οι δυο τους μάλιστα ανέβασαν και φωτογραφίες στα social media, δείχνοντας πως τελικά το διασκέδασαν.

Το ζευγάρι, βέβαια, δεν είχε πολύ χρόνο για βόλτες και ξενάγηση, αλλά δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το Εθνικό Μουσείο Αεροδιαστημικής των ΗΠΑ.

 

Και το ταξίδι συνεχίζεται…

 

Read More

And More