Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη: Μαζί στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Elpida Youth [pics]

Μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά ήταν η χθεσινή, αφού πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο πάρτι της “Ελπίδας Youth” στην καρδιά της πόλης. Τα μέλη της οργάνωσης, μεταξύ αυτών η Μαριάννα Γουλανδρή, η Λάουρα Λαλαούνη και η Τατιάνα Μπλάτνικ διοργάνωσαν μια λαμπερή εκδήλωση με εκλεχτούς καλεσμένους. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών ήταν και ο Αντώνης Σρόιτερ μαζί με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να έχει πολλές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα του, όμως φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για αυτό και να τον περνά με τον πιο παραγωγικό τρόπο. Έτσι λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στην φιλανθρωπική εκδήλωση. Ο γνωστός παρουσιαστής επέλεξε για την συγκεκριμένη εμφάνιση ένα μπλε κοστούμι, ενώ η σύζυγός του ένα μίνι μεταλιζέ φόρεμα. Το dress code της βραδιάς πρόσταζε metallics, συνεπώς οι κυρίες της βραδιάς έκαναν τις πιο λαμπερές εμφανίσεις τους!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι λίγο πριν την είσοδό του στην εκδήλωση και εκείνο πόζαρε με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More