Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη: Οικογενειακές διακοπές στην Πάτμο [pics]

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη αυτές τις ημέρες χαίρονται τις καλοκαιρινές διακοπές τους μαζί με τις δύο κόρες τους, Νάντια και Παυλίνα στην Πάτμο.

Ο γνωστός παρουσιαστής μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, αναχώρησε από την πρωτεύουσα μαζί με την οικογένειά του προκειμένου να ξεκουραστεί και όλοι μαζί να ζήσουν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την ένταση της πόλης.

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη μπορεί να μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας, όμως έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η γοητευτική σύζυγος του παρουσιαστή συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους είτε βρίσκονται εντός είτε εκτός Αθηνών.

Έτσι, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο νησί των Δωδεκανήσων δείχνοντάς μας πώς κυλούν οι ανέμελες μέρες τους εκεί.

Δες φωτογραφίες:

Η οικογένεια χαίρεται τις διακοπές της!

Read More

And More