Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη: Οικογενειακή βόλτα με τις κόρες τους στο Παλαιό Φάληρο! [pics]

Στην επίσημη πρεμιέρα του “Paw Patrol” συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον Αντώνη Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη και τις δύο κορούλες τους. Η οικογένεια Σρόιτερ βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο του “Tae Kwon Do” στο Παλαιό Φάληρο και διασκέδασε με τα αγαπημένα κουτάβια που έχουν ξετρελάνει όλα τα παιδάκια παγκοσμίως. Με casual ντύσιμο και κρατώντας από το χέρι τα κοριτσάκια τους, το ζευγάρι τράβηξε τα βλέμματα όσων βρέθηκαν εκεί.

Οι δύο κόρες του αγαπημένου ζευγαριού είναι η απόλυτη προτεραιότητά του και σ’ αυτές είναι αφιερωμένος όλος ο ελεύθερος χρόνος του. Οι τέσσερις τους περνάνε ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές και όταν ο Αντώνης δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση απολαμβάνουν τις βόλτες τους.

Ο παρουσιαστής ειδήσεων του Alpha και η αγαπημένη του, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι που μας πέρασε ωστόσο το 2013 είχε γίνει και ο πολιτικός τους γάμος. Το ζευγάρι έκανε το θρησκευτικό του γάμο σε κλειστό κύκλο αλλά μετά έκανε ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι στο οποίο υποδέχθηκε τους συγγενείς και τους φίλους του

Ο Αντώνης,  διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του αφού ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του Ιωάννας που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More