Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη: Πασχαλινή εξόρμηση σε ελληνικό νησί! [pics,video]

Το Πάσχα είναι και επίσημα εδώ και οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz συνεχίζουν να απολαμβάνουν στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και την καθημερινότητα της πρωτεύουσας. Οι περισσότεροι celebrities έχουν φύγει από την Αθήνα ήδη από την Μεγάλη Βδομάδα και βρίσκονται είτε σε κάποιο ελληνικό νησί ή χωριό είτε σε κάποιον εξωτικό προορισμό. Για φέτος το Πάσχα, ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη ταξίδεψαν ως την κοντινή Ύδρα με σκοπό να ξεκουραστούν και να περάσουν όμορφες στιγμές με τις κόρες τους.

Ο παρουσιαστής ειδήσεων του Alpha και η καλλονή σύζυγός του εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό και επέλεξαν να βρεθούν στην πανέμορφη Ύδρα. Η Ιωάννα Μπούκη είναι ιδιαίτερη ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα από την ανοιξιάτικη πασχαλινή απόδραση με τον άντρα της και τις κορούλες τους.

Η οικογένεια Σρόιτερ απολαμβάνει τις βόλτες της στα γραφικά σοκάκια της Ύδρας, ενώ η Ιωάννα μαζί με την κορούλα της βόλταραν στο νησί με γαϊδουράκι. Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής βρέθηκαν οικογενειακώς στον επιτάφιο με την Ιωάννα να μοιράζεται κάθε στιγμή στα Instagram Stories της.

Για ακόμη μια χρονιά, ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη επέλεξαν να περάσουν ένα παραδοσιακό Πάσχα στην Ελλάδα.

Read More

And More