Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που προτιμούν να κρατούν της προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο παρουσιαστής ειδήσεων του Alpha σπάνια δίνει συνεντεύξεις.

Ομολογουμένως πρόκειται για ένα αγαπημένο ζευγάρι που επισφράγισε τον θυελλώδη έρωτά του με τον ερχομό των δύο παιδιών του. Η πρώτη κόρη του ζευγαριού, Νάντια, γεννήθηκε το 2013 και πλημμύρισε τις ζωές των γονιών της με απέραντη χαρά. Λίγα χρόνια μετά, το 2016, ο δημοσιογράφος και η σύζυγό τους ολοκλήρωσαν την οικογενειακή ευτυχία τους με την γέννησε της δεύτερης κόρης τους που πήρε το όνομα, Παυλίνα. Το ζευγάρι μπορεί να έχει μια καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για τις πριγκίπισσές του. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που ο φωτογραφικός φακός έχει “συλλάβει” την οικογένεια στις εξορμήσεις της.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί και έτσι βρέθηκαν στην πρεμιέρα της Μαρινέλλας, της Έλενας Παπαρίζου, του Κώστα Μακεδόνα, των Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσακουρίδη και της Ήβης Αδάμου. Το ζευγάρι κάθισε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού και απόλαυσε τις εντυπωσιακές ερμηνείες των καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More