Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη: Βραδινή έξοδος σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση [pics]

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια! Ο άνκορμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και η γοητευτική σύζυγός του μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, με τις δύο κόρες τους να αποτελούν την μεγαλύτερη επισφράγιση του έρωτά τους.

Η πρώτη κόρη του ζευγαριού, Νάντια, γεννήθηκε το 2013 και πλημμύρισε τις ζωές των γονιών της με απέραντη χαρά. Λίγα χρόνια μετά, το 2016, ο δημοσιογράφος και η σύζυγός τους ολοκλήρωσαν την οικογενειακή ευτυχία τους με την γέννηση της δεύτερης κόρης τους, που πήρε το όνομα, Παυλίνα.

Ο γνωστό παρουσιαστής μπορεί να έχει πολλές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά του, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για τις κόρες τους. O Αντώνης Σρόιτερ έχει μεγάλη αδυναμία στα κορίτσια του και δεν είναι και λίγες οι φορές που το έχει μοιραστεί αυτό με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Πρόσφατα, ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη έκαναν μια ανάπαυλα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και εκείνο πόζαρε αγκαλιασμένο και χαμογελαστό.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More