Μια σπάνια βραδινή έξοδο στα μπουζούκια πραγματοποιήσαν πρόσφατα ο Αντώνης Σρόιτερ και η σύζυγός του, Ιωάννα Μπούκη.
Το ζευγάρι που έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, έκανε ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας και ο Αντώνης Ρέμος,
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ μαζί με τη σύζυγό του, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, απολαμβάνοντας τις επιτυχίες των καλλιτεχνών.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό και όπως θα δεις, ήταν χαλαροί και ευδιάθετοι.
Δες τις φωτογραφίες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» η Ιωάννα Μπούκη αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Αντώνη Σρόιτερ, αποκαλύπτοντας τι είναι αυτό που τον ενοχλεί σε εκείνη.
«Τον Αντώνη τον ενοχλεί στον χαρακτήρα μου, η αναβλητικότητά μου. Είμαι δίδυμος με ζυγό. Εμένα στον Αντώνη δεν με εκνευρίζει τίποτα, είναι τόσο καλός… Αυτό που τον εκνευρίζει συνήθως είναι να είναι έτοιμος και να με περιμένει. Αργώ πολύ. Μπορεί να βγούμε στις 10 και να μου πει στις 7 να πάω να ετοιμαστώ. Αν είναι έτοιμος, μπορεί να φύγει και να με αφήσει που το έχει κάνει κιόλας. Έχει φύγει και τον πήρα τηλέφωνο να γυρίσει πίσω. Γύρισε εννοείται. Μου παίρνει περισσότερο από μία ώρα να ετοιμαστώ συνήθως».
Φωτογραφίες: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.





