Αντώνης Σρόιτερ: «Ο ρόλος της Ιωάννας είναι καταλυτικός στη ζωή μου» (video)

Ο Αντώνης Σρόιτερ παρουσιάζει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha. Ο γνωστός άνκορμαν, εκτός από ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής, αποτελεί και έναν πολύ τρυφερό σύζυγο και αφοσιωμένο πατέρα. Με τη σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, η οποία αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους. Ο Αντώνης Σρόιτερ παραχώρησε συνέντευξη στο Pop Up και μίλησε για την οικογενειακή του ζωή και τη γυναίκα της ζωής του.

«Δεν ξέρω για τις άλλες περιπτώσεις, αλλά νομίζω ο ρόλος μιας γυναίκας είναι πολύ σημαντικός στο να κρατά τις ισορροπίες σε μια σχέση. Όταν κάποιος δουλεύει πάρα πολύ και το μυαλό του ταξιδεύει, λίγο περισσότερο απ’ όσο πρέπει, υπό την έννοια ότι είναι στραμμένος στα επαγγελματικά του. Άρα εκ του αποτελέσματος ο ρόλος της Ιωάννας είναι σημαντικός και καταλυτικός…

Όταν προλαβαίνω κάνω δουλειές στο σπίτι και μ’ αρέσει. Δεν σκουπίζω γιατί δεν είμαι καλός σε αυτό, αλλά ό,τι έχει να κάνει με το να φτιάξω πράγματα, να επισκευάσω, να κουβαλήσω, είμαι ο σκλάβος της παρέας. Δέχομαι διαταγές και εκτελώ… Προσπαθώ να μην είμαι ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Η θηλυκή καταστροφή είναι παντού γύρω μου! Περνάω καλά, μ’ αρέσει αυτή η παρέα, είμαστε ωραία παρέα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σρόιτερ.

Δες το βίντεο:

Read More

And More