Αντώνης Σρόιτερ: Πώς άλλαξε η ζωή του μετά τον ερχομό των δύο κορών του

Έχοντας κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης για μια ακόμη χρονιά, με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, αλλά και την εκπομπή επικαιρότητας Αυτοψία να σπάνε τα μηχανάκια, ο Αντώνης Σρόιτερ στέφεται ο αγαπημένος του κοινού. Σε λίγες εβδομάδες μάλιστα θα κάνει και τον θρησκευτικό του γάμο με την Ιωάννα Μπούκη την ίδια μέρα πο θα βαφτίσουν τη δεύτερη κόρη τους. Λίγο πριν την διπλή γιορτή για την οικογένεια του δημοσιογράφου μίλησε στο περιοδικό Glow.

Μεγαλώσατε σε αυτήν τη δουλειά και πλέον έχετε κάνει τη δική σας οικογένεια. Έχετε αλλάξει τις προτεραιότητές σας; Προτεραιότητές μου όσον αναφορά στην καριέρα, όχι, γιατί όταν κάνεις παιδιά πρέπει να κόψεις τον λαιμό σου, να είσαι σωστός στη δουλειά σου για να μπορείς να τα συντηρήσεις. Αλλάζουν οι προτεραιότητές σου σε άλλα πράγματα, όπως αν θα βγεις μια βόλτα ή αν θα γυρίσεις σπίτι να δεις τα παιδιά, αν θα προτιμήσεις να κάνεις ένα ταξίδι μόνος σου ή με τα παιδιά σου, γιατί αν θες να τα δεις και δεν τα βλέπεις συχνά, αλλάζουν οι προτεραιότητες. Κι εκτός από αυτές, αλλάζουν και οι ανασφάλειές σου, γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι μόνος σου πλέον, αλλά από σένα εξαρτώνται κι άλλοι.

Πόσο σας άλλαξαν τα παιδιά; Θεωρώ ότι μ’ έχουν αλλάξει πολύ και προς το καλύτερο. Έχω γίνει πολύ πιο υπεύθυνος σε πολλά θέματα.

Ποια είναι η φιλοσοφία σας για τη ζωή; Αν υπάρχει ένα μότο με το οποίο προσπαθώ να κινούμαι είναι η ψυχραιμία. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος για ν’ αντιμετωπίζω τα γεγονότα με μια ηρεμία. Γιατί αν το σκεφτείς, όταν είσαι παρουσιαστής κι έχεις φάει τα 10 χρόνια της κρίσης, που είναι τα πιο κρίσιμα ως τώρα κι έχεις ζήσει καταστάσεις που δεν ήξερες αν την επόμενη μέρα θα υπάρχει οικονομία, μαθαίνεις να χειρίζεσαι γεγονότα και καταστάσεις με μεγάλη ψυχραιμία. Αυτό πρέπει να είναι κανόνας και χρειάζεται, γιατί χωρίς αυτό δεν μπορείς να πας πουθενά σε αυτήν τη δουλειά: ψυχραιμία και ηρεμία.

Read More

And More