Αντώνης Βλοντάκης – Κορίνα Στεργιάδου: Full in love στη Γλυφάδα!

Είναι από τα αγαπημένα μας ζευγάρια στο χώρο της ελληνικής showbiz και σίγουρα ένα από τα παραδείγματα που λέει πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα. Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου ζουν 15 χρόνια ευτυχίας ο ένας στο πλευρό του άλλου. Τα 13 από αυτά είναι και παντρεμένοι και ζουν την απόλυτη ευτυχία με τα τρία παιδιά τους.

Ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” σε χαλαρή βόλτα στο νότια προάστια. Οι δυο τους είχαν ντυθεί αρκετά ζεστά λόγω του καιρού και έδειξαν να απολαμβάνουν το περίπατό τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το Μάιο του 2001 και δύο χρόνια μετά αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Βέβαια, ήταν και οι δύο πολύ νέοι όταν έκαναν το μεγάλο βήμα αλλά ο γνωστός πολίστας πάντα πίστευε ότι αν βρεις κάτι εξαιρετικό δεν το αφήνεις να φύγει! Η πρώην Playmate ήταν, όπως αποδείχθηκε, η γυναίκα της ζωής του. Μαζί της έχει έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και έχει αποκτήσει 3 παιδιά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας επιβεβαιώνουν την οικογενειακή τους ευτυχία με τις δημόσιες εμφανίσεις του όπου είναι πάντα μαζί! Και αυτήν τη φορά τους συναντήσαμε στα αγαπημένα τους μέρη στη Γλυφάδα!Read More

And More