Αντώνης Βλοντάκης – Κορίνα Στεργιάδου: Η σπάνια έξοδός τους και οι φωτογραφίες που μαρτυρούν τον μεγάλο έρωτά τους!

Είναι ευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν. Ο Αντώνης Βλοντάκης και η σύζυγός του, Κορίνα Στεργιάδου, έδωσαν πρόσφατα το “παρών” σε κοσμικό κάλεσμα. Ο πρώην πολίστας και νυν ηθοποιός, που εμφανίζεται στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1Γυναίκα χωρίς όνομα” και η πρώην playmate και μητέρα τριών παιδιών μαγνητίζουν τα βλέμματα λόγω της όμορφης σχέσης τους, αλλά και λόγω της υπέροχης οικογένειας που έχουν δημιουργήσει. Το ίδιος συνέβη και το βράδυ της πρόσφατης εξόδου τους, με τον Αντώνη Βλοντάκη να είναι, όπως πάντα, ιδιαίτερα περιποιητικός με τη γυναίκα της ζωής του.

Στην παρέα τους ήταν άλλα δύο ζευγάρια, αγαπημένοι φίλοι τους, οι επίσης πρώην πολίστες Γιάννης και Βασίλης Εμμανουηλίδης με τις συζύγους τους, Βάσω Κολλιδά και Γωγώ Αποστολέλη αντίστοιχα. Όλοι μαζί απόλαυσαν την έξοδο, με τους άντρες να μη σταματούν να πειράζουν ο ένας τον άλλον. Μάλιστα, δεν δίστασαν να βγάλουν μια… ομαδική φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κορίνα Στεργιάδου σχολιάζοντας: “Εμείς και οι πίθηκοι μας”.

Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου είναι η ζωντανή απόδειξη ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτά. Όσα χρόνια είναι μαζί, δύο σε σχέση και 15 παντρεμένοι, έχουν καταφέρει να κρατήσουν άσβεστη τη φλόγα του έρωτά τους. «Είμαστε και οι δύο άνθρωποι της οικογένειας. Εγώ έχω τρέλα με τα παιδιά. Η οικογένειά μου είναι πάνω από όλα. Έτσι ήταν πάντα, έτσι είναι τώρα, έτσι θα είναι και στο μέλλον. Η Κορίνα είναι η ιδανική σύντροφος και, μαζί με τα παιδιά μας, με κάνει αληθινά ευτυχισμένο», είχε δηλώσει ο Αντώνης στο παρελθόν. Πράγματι, όσο τους γνωρίζουν επιβεβαιώνουν ότι και οι δύο κάνουν τα πάντα για τα τρία παιδιά τους, τη Μαλένα, την Ηλέκτρα και τον Σπύρο, τα οποία φροντίζουν να κρατούν μακριά από την υπερέκθεση στη δημοσιότητα.

Δες κάποιες από τις πολύ τρυφερές φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς στα social media:

Η αγάπη τους κρατάει 17 χρόνια και συνεχίζουν να μετρούν…

Read More

And More