Αντώνης Βλοντάκης – Κορίνα Στεργιάδου: Οικογενειακή απόδραση στο Παρίσι! [pics]

Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου είναι μαζί από το 2001. Ο γάμος τους ήρθε δύο χρόνια μετά την γνωριμία τους και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Πλέον έχοντας αποκτήσει 3 παιδιά μαζί, είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Η προτεραιότητα τους είναι τα παιδιά τους και προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για την ανατροφή τους.

Ο Αντώνης τον τελευταίο καιρό έχει ένα πολύ ένα πολύ αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, μιας και συμμετέχει στον σήριαλ του ΑΝΤ1 “Γυναίκα χωρίς όνομα” αλλά βρίσκει πάντα χρόνο για να τον αφιερώνει στην Κορίνα και στα αγγελούδια τους. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, ο άσος τους πόλο, διοργάνωσε μία οικογενειακή απόδραση στο Παρίσι για μία εβδομάδα και όλοι μαζί επισκέφθηκαν τα διασημότερα αξιοθέατα της πόλης.

Αυτό το ταξίδι στην Γαλλία, το ήθελαν πολύ η Μαλένα, η Ηλέκτρα και ο Σπυρίδων μιας και είναι και οι τρεις μαθητές ελληνογαλλικού σχολείου στην Αθήνα.

Το ζευγάρι χαμογελαστό και εμφανώς ανανεωμένο πόζαρε στην “Πόλη του Φωτός” και μοιράστηκε τις φωτογραφίες του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Read More

And More